Joben parsakaalisosekeitto

500g parsakaali
200g purjosipuli
150g sipuli
300g peruna
7 dl vesi
125g sulatejuusto
1 kpl kanaliemikuutio

Pilko, keitä liemikuutiovedessä, soseuta sauvasekoittimella ja lisää sulatejuusto, soseuta kerran.

Mausta valkosipulijauheella, mustapippurirouheella ja (suolalla).

Tarjoile tuorejuustosilmän kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 497 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 315g110kcal14.5g6.1g0.9g7.9g
Purjosipuli 126g29kcal2.3g3g0.3g2.6g
Sipuli (kuorittu)94g26kcal1.2g4.5g0.2g1.6g
Peruna, keskikokoinen 60g189g113kcal2.8g24.5g0.2g1.7g
Vesi441g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)6.9g18kcal0.9g0.8g1.2g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g79g220kcal14.9g0g17.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1032kcal73.2g77.8g40.2g27.6g
Valittu annoskoko1250g516kcal36.6g38.9g20.1g13.8g
Annoskoko puolitettuna625g258kcal18.3g19.5g10.1g6.9g
Arvot/100g100g41kcal2.9g3.1g1.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=436046