Pizzapannari

Ruskista jauheliha ja paina samalla lastalla pieniksi murusiksi.

Lisää joukkoon silputut sipulit ja pieneksi raastettu porkkana.

Anna kypsyä hetki.

Mausta pippurilla, oreganolla ja basilikalla.

Anna jäähtyä hieman.

Sekoita kanamunat, ruokakerma, tomaattimurska ja juustoraaste keskenään.

Lisää suola ja jauhot.

Lisää jauhelihaseos mukaan.

Levitä massa leivinpaperoidulle, voidellulle uunipellille.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla n. 30 minuuttia tai kunnes pannari vaikuttaa kypsältä.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 226g514kcal43g0g38.4g0g
Porkkanaraaste 200g207g56kcal1.2g11g0.4g5.2g
Flora kulta juokseva (Flora), annos 10g13g84kcal0.1g0.1g9.3g0g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Kananmuna kuorineen punnittu138g174kcal15.2g0.4g12.4g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)157g133kcal1.6g5.5g11g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g88g343kcal25.5g1.8g25.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 102g350kcal10.4g71.4g1.2g3.6g
Tomaattimurska 251g74kcal1.4g13.3g0.5g4.8g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3503kcal199.2g214.6g197.6g29.6g
Valittu annoskoko1250g1751kcal99.6g107.3g98.8g14.8g
Annoskoko puolitettuna625g876kcal49.8g53.7g49.4g7.4g
Arvot/100g100g140kcal8g8.6g7.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=437260