Jauheliha-tomaattikeitto

Paista jauheliha.

Mausta suolalla, chilihiutaleilla, mustapippurilla, oreganolla, basilikalla ja paprikajauheella.

Kaada tomaattimurskapurkit kattilaan ja huuhdo ne tilkalla vettä.

Kaada jauheliha mukaan.

Lisää vielä teelusikallinen sokeria sekä Koskenlaskija juusto.

Anna poreilla hiljalleen vähintään 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 337g766kcal64g0g57.2g0g
Tomaattimurska 816g240kcal4.6g43.3g1.6g15.5g
Flora kulta juokseva (Flora), annos 10g10g68kcal0.1g0.1g7.6g0g
Sokeri 5.1g21kcal0g5.1g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g82g229kcal15.5g0g18g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2648kcal168.4g97g168.8g31g
Valittu annoskoko1250g1324kcal84.2g48.5g84.4g15.5g
Annoskoko puolitettuna625g662kcal42.1g24.3g42.2g7.8g
Arvot/100g100g106kcal6.7g3.9g6.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=437425