Mussumurkina

Ruskista pekoni kuumassa pannussa, lisää jauheliha ja sipulisilppu, paista kypsäksi.

Mausta suolalla, paprikajauheella ja mustapippurilla.

Sekoita joukkoon tomaattipyree, vesi, valkosipulinkynnet, sinappi ja liha-, tai kasvisfondi.

Anna hautua noin kymmenen minuuttia.

Lisää herneet ja ananaspalat liemineen.

Kuumenna.

Tarjoa riisin tai keitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1485 grammaa

Inlumino
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Pirkka), annos 400g337g882kcal58.6g0g67.3g0g
Tomaattipyree, Pirkka118g97kcal4g22.4g1.2g1.2g
Herne-maissi-paprika (Rainbow), annos 100g93g77kcal4.5g11.1g0.6g0g
Pekoni(lidl) (Malux), annos 70g236g731kcal33g2.4g66g0g
Lihanuudeli 65g (Pirkka), annos 65g109g208kcal4.5g28.5g8g0g
Arki gouda (Valio), annos 10g80g296kcal20g0g23.2g0g
Ananaspalat, oma mehu (Delmonte), annos 227g194g134kcal0.8g30g0.2g0g
Pirkka Sipulikuutiot 200g/pussi84g22kcal1g4g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4891kcal252.8g196.8g333.4g2.4g
Valittu annoskoko1250g2446kcal126.4g98.4g166.7g1.2g
Annoskoko puolitettuna625g1223kcal63.2g49.2g83.4g0.6g
Arvot/100g100g196kcal10.1g7.9g13.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=437667