Koskenlaskijan lihamakaronilaatikko

Keitä makaroneja lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä n. 10 min. Kiehuessa paista jauhelihat ja sipuli pannulla.

Mausta mielesi mukaan, lisää joukkoon tomaattipyree ja koskenlaskijajuuston puolikas.

Kaada makaronit ja lihaseos vuokaan.

Sekoita maito, kananmunat (4 kpl) sekä valitsemasi mausteet seokseksi ja kaada vuokaan makaronin / lihojen päälle.

Paista uunissa puoli tuntia tai kunnes pinta on saanut kauniin ruskean värin, eikä maitoseos vaikuta vetiseltä (jos näet vuoasta läpi).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Betterself
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 277g888kcal74.2g0g66.3g0g
Sipuli (kuorittu)35g9kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Makaroni, tumma 277g996kcal37.4g182g8.3g16.3g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g87g242kcal16.4g0g19g0g
Tomaattipyree (Felix)69g55kcal2.1g11.1g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 152g217kcal19g0.5g15.6g0g
Maitokahvi rasvaton maito, annos 200g346g45kcal5.4g5.2g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl6.9g17kcal0.8g0.1g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4941kcal311.6g401.2g222.2g33.8g
Valittu annoskoko1250g2471kcal155.8g200.6g111.1g16.9g
Annoskoko puolitettuna625g1235kcal77.9g100.3g55.6g8.5g
Arvot/100g100g198kcal12.5g16g8.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=437710