Kasvisgratiini

Kiehauta kukkakaali ja parsakaali, kaada ne voideltuun uunivuokaan.

Viipaloi kesäkurpitsa (juustohöylällä helppoa) ja paista pannulla voissa, mausta maun mukaan.

Lisää kesäkurpitsa sekä juustoraaste uunivuokaan ja kaada kerma päälle.

Uuniin 200 astetta, noin puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Norimi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Pirkka), annos 250g340g68kcal6.1g7.5g1g0g
Parsakaali pakaste Rainbow340g68kcal10.2g6.8g0g8.5g
Kesäkurpitsa136g23kcal0.5g3.4g0.8g1g
Juusto, Valio arkijuusto95g314kcal25.7g0g22.8g0g
Crea ruokakerma pippurijuusto (Valio), annos 100g272g326kcal6.2g13g27.2g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g68g190kcal12.9g0g14.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1978kcal123.2g61.4g133.4g19g
Valittu annoskoko1250g989kcal61.6g30.7g66.7g9.5g
Annoskoko puolitettuna625g495kcal30.8g15.4g33.4g4.8g
Arvot/100g100g79kcal4.9g2.5g5.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=438207