Kermainen lohikeitto by Minde

Keitä lohifileet ja poista niistä nahkat.

Kuori perunat ja porkkanat ja laita ne vähään veteen kiehumaan.

Lisää keittoon 3 kpl fond du chef kasvisliemikuutioita.

Sulata voi mikrossa ja sekoita sulan voin joukkoon vehnäjauhot.

Kun perunat ja porkkanat ovat kypsiä, lisää keiton joukkoon voi-vehnäjauhoseos.

Anna saostua.

Lisää keittoon kalojen keitinliemi ja ruokakerma.

Lisää keittoon puhdistamasi kalan palat ja anna hautua hetken.

Nauti herkullisesta, kermaisesta keitosta!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 480 grammaa

Upendano
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 325g538kcal54.5g0g35.8g0g
Yleisperuna raaka (Tyrnävän), annos 100g277g188kcal4.4g36.5g0.6g2.2g
Porkkana, raaka, annos 100g169g47kcal1g9.5g0.3g4.2g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g27g33kcal0.7g1.6g2.5g0.4g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%107g118kcal2.9g2.9g10.7g0g
Voi 8.1g59kcal0.1g0g6.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 325g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai11g37kcal1.3g7.5g0.2g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2041kcal129.8g116g113.4g14.2g
Valittu annoskoko1250g1020kcal64.9g58g56.7g7.1g
Annoskoko puolitettuna625g510kcal32.5g29g28.4g3.6g
Arvot/100g100g82kcal5.2g4.6g4.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=440264