Bataattivuoka kevyesti

Paista kalkkunan jauheliha 400g ja sipuli pannulla kypsäksi ilman rasvoja.

Keitä kuorittu bataatti 200g pehmeäksi suolalla maustetussa vedessä.

Tee bataattisosetta.

Kaada bataattisoseeseen paistettu jauheliha ja sipulit.

Sekoita ja mausta suolalla, valkopippurilla (varovaisesti) ja hieman currya.

Lisää kananmunat annokseen.

Kaada seos uunivuokaan ja uuniin max 200astetta.

Ei kauan aikaa, sillä makujen on tarkoitus yhdistyä ja munat kypsyä.

Ja tässä ei ole tarkoituksella perunaa mukana, mikä kyllä sitoisi tämän.

Eikä jauhoja.

Maustaminen on homman a ja o. Bataatti on makeaa ja mausteet tuovat siitä hyvän sweet and sour makuisen :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Supertiger
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 329g266kcal5.2g55.4g0.2g9.9g
Kalkkunan paistijauheliha, rasvaa 7% (Kariniemi), annos 400g658g921kcal125g0g46.1g0g
Sipuli (kuorittu)66g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Kananmuna kuorineen punnittu197g249kcal21.7g0.6g17.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2908kcal305.6g118.4g128.4g22g
Valittu annoskoko1250g1454kcal152.8g59.2g64.2g11g
Annoskoko puolitettuna625g727kcal76.4g29.6g32.1g5.5g
Arvot/100g100g116kcal12.2g4.7g5.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=440339