Banaani-suklaakakku

Muussaa hyvin kypsät banaanit kulhossa.

Sekoita niiden sekaan myös kananmunat ja vaniljauute.

Toiseen astiaan sekoita kaikki muut kuiva aineet.

Pikkuhiljaa sekoita kuiva-aineet banaaniseoksen joukkoon.

Voitele vuoka ja kaada osa taikinasta pohjalle.

Murskaa tummasuklaa paloina taikinan päälle ja kaada loputkin taikinasta vuokraan.

MAhdollisimman pieni vuoka, jotta kakusta tulee suht korkea.

Paista uunissa 15-20min 200 asteessa.

NAM!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Jubida
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g507g426kcal5.6g92.7g2g9.1g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g169g1034kcal35.6g11.7g94.3g0g
Raakakaakao jauhe (Cocovi), annos 100g56g225kcal11.3g29.3g6.8g18g
Leivinjauhe 14g25kcal0.7g5.3g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 310g442kcal38.7g0.9g31.7g0g
Vaniljauute krav (Luomu), annos 1g14g41kcal0g1.8g0g0g
Stevia sweet crystal (Hermes), annos 100g28g0.2kcal0g28g0g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti20g99kcal4.9g6.6g5.7g5.6g
Vesi85g0kcal0g0g0g0g
Tummasuklaa (Panda), annos 100g48g256kcal2.3g24.9g15.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5092kcal198.2g402.4g311.6g65.6g
Valittu annoskoko1250g2546kcal99.1g201.2g155.8g32.8g
Annoskoko puolitettuna625g1273kcal49.6g100.6g77.9g16.4g
Arvot/100g100g204kcal7.9g16.1g12.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=441520