Punajuuri-jauhelihavuoka

Paista jauheliha.

Raasta punajuuri.

Sekoita aineet kulhossa.

Kaada uunivuokaan ja lisää nesteet.

200 astetta ja n. 1 tunti

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Marjatn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanjauheliha 10% (Kotimainen), annos 700g231g397kcal46.2g0g23.1g0g
Punajuuri 330g127kcal3.3g22.8g0.7g8.2g
Sipuli 36g11kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Valkosipuli 4g4.3kcal0.3g0.6g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 66g12kcal0.4g1.6g0.3g0.5g
Porkkana 99g32kcal0.6g5.5g0.2g2.5g
Ohrasuurimo 56g181kcal4.6g35.4g1.1g4.3g
Vesi, vesijohtovesi 198g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 132g45kcal4g6.5g0.1g0g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 15 % 83g135kcal2.2g2.2g12.4g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)3.6g10kcal0.3g0.7g0.7g0g
Jauhelihamauste, annos 15g4.9g0.1kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen6.6g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1913kcal125g155.2g77.4g32.4g
Valittu annoskoko1250g957kcal62.5g77.6g38.7g16.2g
Annoskoko puolitettuna625g478kcal31.3g38.8g19.4g8.1g
Arvot/100g100g77kcal5g6.2g3.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=442363