J14 Makaronilaatikko

Paista jauheliha ja sipuli, mausta.

keitä makarooni suolavedessä ja valuta
voitele vuoka ja tee maitomunaseos.

kaada kaikki vuokaan ja paista.

Pinnalle ruiskorppujauhoja.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 197 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt jauheliha (Reilu), annos 400g318g524kcal63.5g0g31.8g0g
Makaroni ( tumma Torino )238g834kcal42.9g140.6g9.3g14.3g
Kananmuna kuorineen punnittu87g110kcal9.6g0.3g7.9g0g
Milbona Maito rasvaton477g157kcal15.7g23.3g0g0g
Sipuli 72g22kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Suola, annos 3g2.4g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.8g0kcal0g0g0g0g
Culinesse (Flora), annos 10g32g146kcal0.2g0.2g16.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3638kcal269.4g343.4g130.8g32g
Valittu annoskoko1250g1819kcal134.7g171.7g65.4g16g
Annoskoko puolitettuna625g909kcal67.4g85.9g32.7g8g
Arvot/100g100g146kcal10.8g13.7g5.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=442750