Rouhea porkkanakakku

Pilko pieniksi tai raasta pestyt porkkanat.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy rauhallisesti samalla vatkaten.

Lisää jauho-vaniljasokeri-leivinjauhe-rui
shiutaleseos.

Lisää porkkanat viimeiseksi ja sekoita taikinaa rauhallisesti.

Iso annos, joten kannattaa tehdä yleiskoneella.

Taikina on vetelähköä, mutta tiivistyy paistettaessa.

Laita vuokiin paperia tai voitele ja korppujauhota ne.
Kaada taikina vuokiin (3) ja paista 175 asteessa n tunti viisitoista minuuttia.

Voit laittaa paperin päälle kun kakku on saanut haluamasi värin.

Reseptistä tulee n. 79 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Ropelli65

Ropelli65 sanoi...

Yllätys, yllätys tästä tuli aivan ihanaa.

maanantai 20.10.2014 klo 19:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 290g95kcal1.8g16.1g0.6g7.4g
Sokeri 166g675kcal0g166g0g0g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g117g410kcal2g104.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 253g317kcal27.8g0.7g22.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 234g803kcal23.9g163.9g2.8g8.2g
Grahamjauho 47g154kcal4.9g28.4g1g4.6g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g12g47kcal0g11.6g0g0g
Leivinjauhe 9g16kcal0.5g3.5g0g0g
Nalle täysjyvä ruishiutaleet 1dl=30g28g93kcal2.2g17.1g0.5g5.3g
Rypsiöljyvalmiste 80%, keiju, juokseva 94g662kcal0g0g74.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g6543kcal126.2g1023g205.2g51g
Valittu annoskoko1250g3272kcal63.1g511.5g102.6g25.5g
Annoskoko puolitettuna625g1636kcal31.6g255.8g51.3g12.8g
Arvot/100g100g262kcal5g40.9g8.2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=443604