Punajuuririsotto 10/2014

1. Raasta sipuli ja kuoritut punajuuret.

2. Kiehauta vesi ja liemikuutio ja pidä lämpimänä.

3. Kuumenna rasva kattilassa ja kuullota siinä riisi, sipuli ja punajuuriraaste noin 5 min.
4. Lisää1 dl kasvislientä ja kerma.

5. Kun neste on imeytynyt riisiin, lisää kasvislientä ja mehua pienissä erissä välillä sekoittaen, kunnes risotto on kosteaa ja mehevää.

6. Mausta pippurilla ja etikalla.

7. Viimeistele aurajuustolla ja basilikalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g136g37kcal1.8g6.5g0.3g2.3g
Punajuuri 204g78kcal2g14.1g0.4g5.1g
Vesi, vesijohtovesi 238g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 1 kpl = 10 g (Knorr), annos 10g6.8g18kcal0.7g0.2g1.5g0.1g
Becel juokseva kasviöljyvalmiste20g151kcal0g0g16.7g0g
Risottoriisi (Pirkka)136g449kcal9.1g108.8g0.5g0g
Omenatäysmehu 100% (Pirkka)68g31kcal0.1g7.5g0.7g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)15g3.1kcal0g1g0g0g
Flora ruoka kevyt & paksu340g204kcal3.4g15.3g13.6g0g
Aurajuusto85g289kcal17g0g24.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2519kcal68.2g306.8g116.8g15g
Valittu annoskoko1250g1260kcal34.1g153.4g58.4g7.5g
Annoskoko puolitettuna625g630kcal17.1g76.7g29.2g3.8g
Arvot/100g100g101kcal2.7g12.3g4.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=444123