Jauhelihalaatikko,tulinen

Ruskista jauheliha ja lisää silputut sipulit ja mausteet.

laita vuokaan perunasuikaleet ja jauheliha vuorotellen.

Kaada vesi jolla olet huuhdellut paistinpannun loput mausteet seoksen päälle.

Laita uuniin ja kypsennä n. tunti 175 - 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha393g652kcal74.7g0g39.3g0g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Valkosipuli 15g16kcal1.2g2.5g0.1g0.3g
Suola, annos 3g5.6g0kcal0g0g0g0g
Tabasco habanero väkevin (Tabasco), annos 5g2.8g0kcal0g0g0g0g
Tabasco chipotle (Mc ilhenny), annos 5g3.9g1.8kcal0g0.4g0g0.1g
Perunasuikaleet (Pirkka), annos 500g561g399kcal9g89.8g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 225g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2161kcal171g189.6g80.2g2.2g
Valittu annoskoko1250g1081kcal85.5g94.8g40.1g1.1g
Annoskoko puolitettuna625g540kcal42.8g47.4g20.1g0.6g
Arvot/100g100g87kcal6.8g7.6g3.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=444673