Pääkallo(m)

Keitä makaronit lihaliemessä ohjeen mukaan.

Kuori ja pilko sipuli.

Ruskista jauheliha.

Lisää joukkoon sipuli.

Paista niin kauan, että sipuli pehmenevät ja että jauheliha on kypsää.

Mausta maun mukaan.

Kaada makaroneista vedet ja sekoita sen jälkeen jauheliha ja makaronit keskenään.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g8.6g26kcal1.4g0.6g2g0g
23%sika-nautajauheliha (Rainbow), annos 100g602g1655kcal102.3g0g138.4g0g
Suola, annos 3g2.1g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 1.7g5.5kcal0.3g0.3g0.2g0.6g
Mustapippuri 0.9g2.4kcal0.1g0.3g0g0.2g
Cayennepippuri jauhettu (Santa maria), annos 1g0.4g1.8kcal0.1g0.2g0.1g0g
Aromisuola (5g)3.3g1.8kcal0g0.3g0g0.1g
Timjami, annos 3g4.3g9kcal0.4g1.2g0.3g1.6g
Grillimauste kuivattu (Santa maria), annos 1g13g23kcal0.9g4g0.4g0g
Sipuli (käsittelemätön)282g76kcal3.7g13.5g0.6g4.8g
Tumma makaroni (Pirkka), annos 75g332g1195kcal46.5g219g9.6g19.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5992kcal311.4g478.8g303.2g54.4g
Valittu annoskoko1250g2996kcal155.7g239.4g151.6g27.2g
Annoskoko puolitettuna625g1498kcal77.9g119.7g75.8g13.6g
Arvot/100g100g240kcal12.5g19.2g12.1g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=444913