Mandariinikakku

Kuori mandariinit ja kalttaa niistä valkea-aines pois.

Pilko pieniksi kuoret ja purista mehu mandariineista.

Vaahdota munat ja sokeri.

Llisää siihen öljy varovasti sekoittaen.

Lisää kuivat aineet jossa on mandariininkuoren palat mukana sekoitettuna jauhoihin.

Kaada mandariinimehu taikinaan - tarkaista taikinan löysyys.

Jos liian vetelää lisää vähän jauhoja.

Saa olla valuvaa mielellään - tulee pehmeämpi.

Voitele 3 vuokaa ja kaada taikina niihin.

Paista n. tunti 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mandariini (kuorineen)190g63kcal0.8g12.7g0.6g2.8g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)552g767kcal61.2g2.2g57.4g0g
Sokeri 205g833kcal0g205g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8.6g35kcal0g8.5g0g0g
Leivinjauhe 8.6g15kcal0.4g3.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 224g769kcal22.8g156.9g2.7g7.8g
Rypsiöljy 62g549kcal0g0g62.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g6061kcal170.4g777.2g245.6g21.2g
Valittu annoskoko1250g3030kcal85.2g388.6g122.8g10.6g
Annoskoko puolitettuna625g1515kcal42.6g194.3g61.4g5.3g
Arvot/100g100g242kcal6.8g31.1g9.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=445566