Lasagne a la Ropelli ketsuppiin

Ruskista jauheliha ja lisää siihen ketsuppi, suola, currytahna vesi ja kaura ruokaan.

Hauduta hetki.

Laita voideltuun vuokaan vuorotellen kastiketta ja lasagnelevyjä.

Anna vetäytyä hetken.

Paista uunissa ensin 225 n. 20 min. ja vähennä lämpöä 175 asteeseen ja anna vielä olla uunissa 20-30 min.
Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 152g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha532g883kcal101.1g0g53.2g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Punainen curry tahna red curry paste (Santa maria), annos 15g3.8g4.2kcal0.2g0.7g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)29g7.7kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Valkosipuli 4.3g4.7kcal0.3g0.7g0g0.1g
Korianteri, annos 10g0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Fenkoli, annos 100g0g0kcal0g0g0g0g
Neilikka, annos 4g0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Inkivääri, kuivattu, jauhettu (Mauste), annos 22g0.2g0.8kcal0g0.1g0g0g
Tabasco habanero väkevin (Tabasco), annos 5g2.4g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Persilja 0.8g0.2kcal0g0g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g79g16kcal0.5g3g0.2g1.1g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g79g20kcal1g3.3g0.2g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g7.9g1.6kcal0g0.5g0g0g
Aceto balsamico di modena del duca (Aceto balsamico del duca di adriano gros), annos 10g12g8.9kcal0g2.4g0g0g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g5.5g19kcal0.1g4.9g0g0g
Siirappi, tumma5.5g18kcal0g4.1g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g1.2g4kcal0.1g0.6g0.1g0.1g
Ruokaan 13% (Oatly), annos 250g190g285kcal1.9g11.4g24.7g0g
Lasagnelevy, täysjyvä (Myllyn paras), annos 12g129g443kcal15.8g86.7g1g9.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3435kcal242.8g240g159.2g23.6g
Valittu annoskoko1250g1717kcal121.4g120g79.6g11.8g
Annoskoko puolitettuna625g859kcal60.7g60g39.8g5.9g
Arvot/100g100g137kcal9.7g9.6g6.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=445694