Lihamureke, gluteeniton

Laita astiaan fibrex, kermaviili ja vesi.

Anna seistä noin varttitunti
- Kuullota sipuli öljyssä
- sekoita kaikki ainekset astiassa hyvin
- muotoile uunipellille kostutetuilla käsillä lihamureke.

Paista 200 asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Raijuli42
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 645g1428kcal112.8g0g109.6g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 184g244kcal4.8g5.9g22.1g0g
Maustepippuri, annos 1g14g0.4kcal0g0g0.1g0g
Sipuli (käsittelemätön)74g20kcal1g3.5g0.1g1.3g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 92g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 5.5g16kcal0.6g2.3g0.1g1.4g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g107g139kcal14g0.3g8.9g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale92g55kcal9.2g4.6g0.3g67.2g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl28g243kcal0g0g27.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4290kcal284.8g33.2g337.6g139.8g
Valittu annoskoko1250g2145kcal142.4g16.6g168.8g69.9g
Annoskoko puolitettuna625g1073kcal71.2g8.3g84.4g35g
Arvot/100g100g172kcal11.4g1.3g13.5g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=445796