Syrnikki - Rahkaletut

Sekoita ainekset, anna turvota 10 min ja paista öljyllä miedolla lämmöllä pikkulettupannulla tai uunissa 200 asteessa n. 30 min.

(1 annos = yhtä n. 10 cm halkaisijan lettua pikkulettujen pannulla)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Noelli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 591g351kcal58g17.7g2.4g0g
Sokeri 101g408kcal0g100.4g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai154g538kcal18.4g109.1g3.2g4.6g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g12g47kcal0g11.7g0g0g
Suola, annos 3g3.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 390g556kcal48.8g1.2g40g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3800kcal250.4g480.2g91.2g9.2g
Valittu annoskoko1250g1900kcal125.2g240.1g45.6g4.6g
Annoskoko puolitettuna625g950kcal62.6g120.1g22.8g2.3g
Arvot/100g100g152kcal10g19.2g3.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=446104