Revitty possu juurespata

Laita kassler isoon pakastepussiin.

Mittaa pussiin mausteet ja barbequekastike.

Sulje pussi ja pyörittele sitä hetki, jotta mausteet levittyvät hyvin lihan pintaan.

Anna marinoitua jääkaapissa yön yli.

Ota liha huoneenlämpöön 1 t ennen uuniin laittamista.

Kuumenna uuni 175 asteeseen.

Laita liha ja marinadi reilun kokoiseen uunivuokaan.

Paista uunin keski-/yläosassa 30 min.
Laske uunin lämpötila 125 asteeseen.

Kuori ja paloittele sipulit, juurekset ja perunat isohkoiksi paloiksi.

Lisää ne ja vesi vuokaan lihan ympärille.

Peitä vuoka foliolla.

Paista n. 4 t tai kunnes liha on mureaa ja se hajoaa haarukalla vedettäessä.

Nosta liha työlaudalle.

Kaada vuokaan ruokakerma ja laita vuoka takaisin uuniin ilman foliota.

Nyhdä liha säikeiksi haarukalla.

Jos lihassa on ylimääräistä rasvaa, voit poistaa sen tässä vaiheessa.

Ota vuoka uunista ja nosta nyhdetty liha juuresten päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 437 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasslerpaisti, raakana382g656kcal68.3g1.9g42g0g
Valkosipuli 1.9g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Chili paprika punainen1.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Paprikajauhe 1g3.1kcal0.1g0.2g0.1g0.4g
Mustapippuri 1g2.7kcal0.1g0.4g0g0.3g
Suola, annos 3g4.8g0kcal0g0g0g0g
Barbeque Sauce (Cattlemen´s), annos 15g72g86kcal19.3g13.6g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)119g32kcal1.5g5.7g0.2g2g
Porkkana, keskikokoinen 65g93g26kcal0.6g5.5g0.2g2.3g
Lanttu 143g41kcal1.4g6.6g0.4g2.6g
Peruna, vanha, kuorittu 238g182kcal4.5g37g0.5g2.4g
Vesi74g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g119g131kcal3.6g3.8g11.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2325kcal199.2g150.2g111.4g20g
Valittu annoskoko1250g1162kcal99.6g75.1g55.7g10g
Annoskoko puolitettuna625g581kcal49.8g37.6g27.9g5g
Arvot/100g100g93kcal8g6g4.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=446142