Gumbo/jambalaya

1. Pilko ja paista sipuli, punajuuri ja paprika.

Paista pannussa öljyssä suht kypsiksi.

2. Suikaloi broileri tarvittaessa ja laita myös pannuun.

Paista kypsäksi.

Lisää mukaan chorizot ja paista vielä hetki.

3. Pilko parsakaali pienemmäksi, laita kattilaan.

4. Laita kattilaan broileiri-chorizo-kasvissekoitus ja lisää riisi, sekoita.

5. Lisää mukaan veteen sekoitettu kanaliemikuutio ja katkaravut (nämä voi laittaa vasta loppuvaiheessakin)
6. Lisää mausteita esim.

chiliä, cajun-mausteseosta, pippuria...

7. Anna kiehua pienellä lämmöllä kunnes riisi on kypsää n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Juswuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chorizo snacky (Wigren), annos 30g55g186kcal11.4g0g15.3g0g
Sipuli 84g25kcal1g4g0.2g1.4g
Maalaiskananpojan rintafilee (Naapurin), annos 600g297g327kcal68.3g0g4.5g0g
Punajuuri 108g41kcal1.1g7.4g0.2g2.7g
Paprika punainen 30g8.7kcal0.3g1.3g0.1g0.6g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g5g45kcal0g0g5g0g
Parsakaali brokkoli 122g43kcal5.7g2.4g0.4g3.1g
Katkarapu 149g102kcal21.5g0g1.6g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g5.4g15kcal1.1g0.3g1.1g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 297g0kcal0g0g0g0g
Basmatiriisi Pirkka99g347kcal7.5g78.2g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2279kcal235.8g187.2g58.4g15.8g
Valittu annoskoko1250g1140kcal117.9g93.6g29.2g7.9g
Annoskoko puolitettuna625g570kcal59g46.8g14.6g4g
Arvot/100g100g91kcal9.4g7.5g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=446790