TC Gulassi

1. Paista lihasuikaleet ja sipuli erissä oliiviöljyssä ja laita pataan.

2. Lisää tomaattimurska ja paprika ja mausta meiramilla ja kuminalla.

3. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää paloiteltu paprika.

4. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää perunat.

5. Anna hautua vielä 10 minuuttia, jotta perunat lämpenevät.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 19g163kcal0g0g18.5g0g
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g369g498kcal81.2g0g18.5g0g
Tomaattimurska 369g109kcal2.1g19.6g0.7g7g
Sipuli (kuorittu)92g25kcal1.2g4.4g0.2g1.6g
Paprika, punainen138g36kcal1.2g6.4g0.6g2.8g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 161g122kcal3g24.9g0.3g1.6g
Paprikajauhe 9g30kcal1.4g1.7g1.2g3.5g
Punaviinikastikepohja, demi glace (Hk), annos 1g92g65kcal7.2g8.1g0.3g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2094kcal194.6g130.2g80.6g33.4g
Valittu annoskoko1250g1047kcal97.3g65.1g40.3g16.7g
Annoskoko puolitettuna625g524kcal48.7g32.6g20.2g8.4g
Arvot/100g100g84kcal7.8g5.2g3.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=447755