Gluteenittomat suklaacookiet

Sulata voi. Rouhi suklaa ja sulata 50g voin joukoon.

Sekoita sokeri ja munat yksitellen hieman jäähtyneeseen rasvaseokseen.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

ja lisää suklaarouheen kanssa vuorotellen rasvaseoksee varovasti sekoittaen.

Sekoita tasaiseksi ja nostele lusikalla nokareita pellille.

Paista 200C 10min

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Hannuzka79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 181g1315kcal2.2g0.7g147.3g0g
Leivontasuklaa, tumma (Fazer), annos 5g227g1269kcal18.1g83.8g95.1g0g
Fin mix hieno jauhoseos, luontaisesti gluteeniton (Semper), annos 100g453g1540kcal11.3g376g2.3g9.1g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 11g40kcal2g1.2g2.4g3.3g
Leivinjauhe 6.8g12kcal0.4g2.6g0g0g
Sokeri 154g625kcal0g153.9g0g0g
Siirappi 127g382kcal0.1g94g0g0g
Kananmuna kuoreton 91g129kcal11.3g0.3g9.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g10625kcal90.8g1425g512.8g24.8g
Valittu annoskoko1250g5313kcal45.4g712.5g256.4g12.4g
Annoskoko puolitettuna625g2656kcal22.7g356.3g128.2g6.2g
Arvot/100g100g425kcal3.6g57g20.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=447785