Parsakaalipinaattikeitto

400g parsakaalia pilkottuna
1 pss pakastepinaatti
25 g sipulia
8 dl vettä
1 dl ruokakermaa
mustapippuria, suolaa, valkopippuria

lisää parsa ja pinaatit sekä sipuli keihuvaan veteen.

Lisää 10min jälkeen 1 dl kermaa ja anna kiehua 5 min. Soseuta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 493 grammaa

Tepajee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 338g118kcal15.6g6.6g1g8.4g
pakaste pinaattia paloina (Apetit kesäpöytä), annos 150g127g18kcal2.4g0.5g0.6g0g
Vesi676g0kcal0g0g0g0g
Eila ruokakerma laktoositon 15% (the2012) (Valio), annos 200g85g144kcal1.7g4.5g12.7g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g573kcal40g25.6g28.8g17.6g
Valittu annoskoko1250g287kcal20g12.8g14.4g8.8g
Annoskoko puolitettuna625g143kcal10g6.4g7.2g4.4g
Arvot/100g100g23kcal1.6g1g1.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=448026