Lihakeitto

Pilko porkkanat lanttu ja sipuli veteen keitä kypsäksi lisää kypsät karjalanpaistilihat niin että keitto pulpahtaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

1m12p05o
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiateria1, (liha, sipuli, porkkana, 1110g)518g575kcal63.7g9.8g30.5g4.1g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 259g196kcal4.8g39.9g0.5g2.6g
Porkkana, keitetty, suolaa 104g34kcal0.7g5.9g0.2g2.7g
Lanttu 148g43kcal1.5g6.8g0.4g2.7g
Sipuli (kuorittu)74g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Vesi, vesijohtovesi 148g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1736kcal143.4g132g63.4g26.8g
Valittu annoskoko1250g868kcal71.7g66g31.7g13.4g
Annoskoko puolitettuna625g434kcal35.9g33g15.9g6.7g
Arvot/100g100g69kcal5.7g5.3g2.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=451201