Tonnikala munarullaa

Sekoita munat, vehnäjauho, puolet juustoraasteesta, leivinjauhe, maito.

Kaada pellille joka vuorattu leivinpaperilla ja 200 ast uuniin 20-30 min. poista uunista ja anna hieman jäähtyä.

Sekoita kala ja tuorejuusto, lisää halutessa mausteita ja yrttejä, levitä tasaisesti levyn päälle, rullaa leivinpaperin avulla rullaksi, päälle loput juustoraasteesta ja uuniin takaisin kunnes juusto sopivasti ruskistunut.

Voila!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Hd1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna, kuoreton , annos 55g206g294kcal25.7g0.6g21.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen374g124kcal12.3g18.3g0g0g
Erikoisvehnäjauho (Sunnuntai), annos 2000g94g327kcal11.2g66.4g2g2.8g
Leivinjauhe 2.3g4.1kcal0.1g0.9g0g0g
Tonnikala vedessä ( Abba ) 185 g purkki281g309kcal70.1g1.4g2.8g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste107g384kcal30.9g1.8g29.9g0g
Viola 13% tuorejuusto, yrtti-pippuri (Valio oy), annos 20g187g299kcal15g7.5g24.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3482kcal330.6g193.8g160.4g5.6g
Valittu annoskoko1250g1741kcal165.3g96.9g80.2g2.8g
Annoskoko puolitettuna625g870kcal82.7g48.5g40.1g1.4g
Arvot/100g100g139kcal13.2g7.8g6.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=452850