Jauhelihatäytteiset munakoisot

Halkaise munakoisot puoliksi ja koverra sisus niin, että reunoille jää 1 cm. Sisuksen voi käyttää täytteeseen.

Sipaise öljyä munakoisojen sisälle ja paista folion alla uunissa 200 asteessa n. 30 min. Täytteeseen paista pannulla jauheliha ja sipulit, sekä lisää sitten oliivit ja tomaattimurska.

Mausteiksi mustapippuri ja suola, timjami ja ripaus kanelia.

Lisää lopuksi hunaja.

Täytä esipaistetut munakoisot ja ripottele päälle juustoraaste.

Paista vielä 15-20 min uunissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 468 grammaa

Rauduskoivu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g334g117kcal3.3g21.7g1.7g0g
Sipuli (kuorittu)67g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g6.7g6.5kcal0.4g1.1g0g0g
Hunaja 2.7g8.8kcal0g2.2g0g0g
Nautajauheliha 15%267g548kcal48.1g0g40.1g0g
Oliiviöljy 5.3g47kcal0g0g5.3g0g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 33g125kcal7.4g0g10.7g0g
Munakoiso 501g112kcal2.5g15.5g1g12.5g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 33g66kcal0.5g0.6g6.7g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2096kcal126.2g88.6g131.2g30.2g
Valittu annoskoko1250g1048kcal63.1g44.3g65.6g15.1g
Annoskoko puolitettuna625g524kcal31.6g22.2g32.8g7.6g
Arvot/100g100g84kcal5g3.5g5.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=456465