Gluteenittomat sarvet (kinkku-paprika-juusto)

Pohjana Marjolan pestosarvien ohje.

Nypi pehmeä voi jauhoihin.

Lisää neste ja muut aineet.

Alusta kunnolla.

Anna taikinan tekeytyä 2h jääkaapissa.

Kauli taikina kahdeksi suht' ohueksi, pyöreäksi levyksi.

Jaa pizzaleikkurilla kuudeksi lohkoksi.

Levitä täytettä (juusto, paprika + kinkku) lohkojen leveään päähän ja kääri rullalle, sarveksi.

Voitele munalla ja ripottele pinnalle seesaminsiemeniä.

Paista 200-225* 15-20min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g241g821kcal4.8g7.2g84.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g97g705kcal1g1g77.2g0g
Emmentaler-juusto (X-tra), annos 20g145g550kcal42g0.1g42g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 241g153kcal7.2g11.6g8.4g0g
Fiber husk (1rkl=10g)19g1.9kcal0.3g0g0.1g16.4g
Ksantaanikumi, leivontaan (Meira), annos 1g19g0kcal0g0g0g19.3g
Riisijauho / -hiutale 133g480kcal10.2g105.2g0.9g1.3g
Pofiber, perunakuitujauhe, Semper, 5g41g31kcal2.1g4.9g0.2g28.7g
Leivinjauhe 48g85kcal2.5g18.2g0g0.2g
Ruokasuola jodioitu 12g0.3kcal0.1g0g0g0g
Paprika punainen 145g42kcal1.4g6.5g0.6g2.8g
Palvikinkku (Rainbow), annos 100g109g124kcal19.5g0.9g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5984kcal182.2g311.2g437.2g137.4g
Valittu annoskoko1250g2992kcal91.1g155.6g218.6g68.7g
Annoskoko puolitettuna625g1496kcal45.6g77.8g109.3g34.4g
Arvot/100g100g239kcal7.3g12.4g17.5g5.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=457656