Lanttumuussi

Keitä paloiteltu lanttu suolavedessä kypsäksi.

Ota keitinvesi talteen, lisää sitä tarvittaessa, jos muussista meinaa tulla liian paksua.

Muussaa lantut sauvasekoittimella, lisää voita ja kermaa.

Mausta muskottipähkinällä, suolalla ja valkopippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 880g254kcal8.8g40.5g2.6g15.8g
Voi, 1 tl, 5 g46g339kcal0.5g0.5g37.1g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g216g734kcal4.3g6.5g75.6g0g
Vesi108g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2653kcal27.2g95g230.6g31.6g
Valittu annoskoko1250g1327kcal13.6g47.5g115.3g15.8g
Annoskoko puolitettuna625g663kcal6.8g23.8g57.7g7.9g
Arvot/100g100g106kcal1.1g3.8g9.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=458000