Kastike kasslerille (nyhtöpossulle)

Ota kasslerin paistinrasva talteen ja tee siitä tämä pippurinen kastike.

Jatka rasvaa vedellä ja kuumenna.

Jätä vedestä 1,5-2dl suurustusta varten.

Sekoita kylmään veteen riisijauhot ja kaada nauhana kuumaan liemeen koko ajan sekoittaen.

Lisää kerma.

Mausta reilulla mustapippurilla ja maustepippurilla.

Kiehauta kypsäksi.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistinrasva laardi 149g1282kcal1.8g0g144.1g0g
Vesi839g0kcal0g0g0g0g
Riisijauho, gluteeniton (Risenta), annos 25g100g346kcal6g74.7g1.4g2.4g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g157g535kcal3.1g4.7g55g0g
Maustepippuri, annos 1g1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 4.2g12kcal0.5g1.6g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4348kcal22.8g162g401.2g7g
Valittu annoskoko1250g2174kcal11.4g81g200.6g3.5g
Annoskoko puolitettuna625g1087kcal5.7g40.5g100.3g1.8g
Arvot/100g100g174kcal0.9g6.5g16g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=458522