Appelsiinikakku G, L

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vashtoon öljy/margariini + jauhoseos (johon lisätty yhden appelsiinin kuoriraaste) vuorotellen appelsiinimehun kanssa.

Taikina öljyttyyn jauhotettuun vuokaan.

Paista 180° n 40-50 min, kunnes tikkutesti on puhdas.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Anttja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 162g230kcal20.2g0.5g16.6g0g
Rypsiöljy 66g584kcal0g0g66.1g0g
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 70g506kcal0g0.2g57.2g0g
Sokeri 125g507kcal0g124.7g0g0g
Kookossokeri, kookospalmusokeri (Kulau gourmet), annos 9g220g841kcal4g205.7g0.9g0g
Appelsiinimehu, tuorepuristettu, pure orange juice (Harboe), annos 150g307g123kcal1.5g30.7g1.5g1.5g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g88g529kcal18.5g5.8g47.6g0g
Kookosjauho (Cocovi), annos 14g117g214kcal16.8g8.4g12.6g71.6g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 88g295kcal0.1g71.9g0g1.2g
Leivinjauhe 7.3g13kcal0.4g2.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g7683kcal123g901.4g405g148.6g
Valittu annoskoko1250g3842kcal61.5g450.7g202.5g74.3g
Annoskoko puolitettuna625g1921kcal30.8g225.4g101.3g37.2g
Arvot/100g100g307kcal4.9g36.1g16.2g5.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=460255