Savulohikeitto

Kilo perunoita kuorittuna paloiksi kiehumaan suolalla maustettuun veteen.

Kolme sipulia lohkoina mukaan.

Mausteeksi muutama maustepippuri.

Kun perunat kypsyneet niin lohipalat (550 g) joukkoon ja maustetaan purkilla arlan (200 g) ruokakermaa kalalle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 337 grammaa

Phanneles

Phanneles sanoi...

Annoksia n. 11 kpl a 230 g

maanantai 04.05.2015 klo 17:51

AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 371g281kcal6.9g57.2g0.7g3.7g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.1g0.1g0.8g
Savukirjolohifilee (Pirkka), annos 100g204g408kcal34.7g4.3g26.5g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%74g119kcal2g2g11.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 556g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1639kcal88.4g131.2g76.8g9g
Valittu annoskoko1250g820kcal44.2g65.6g38.4g4.5g
Annoskoko puolitettuna625g410kcal22.1g32.8g19.2g2.3g
Arvot/100g100g66kcal3.5g5.2g3.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=460395