Metukka-Makaronisalaatti

1. Pilko missä tahansa järjestyksessä juusto, metvursti, omena ja suolakurkku pieniksi kuutioiksi, lisää myös tonnikala salaattipohjaan.

2. Keitä makaroni suolan kanssa, puoli kiloa kuivaa makaronia vastaa noin 1300g valmista tavaraa.

3. Lisää ensin makaroni salaattipohjaan ja sitten kermaviili.

4. Sekoita tasaiseksi.

5. Pistä tunniksi pariksi kylmään asettumaan.

Tästä hyvänmakuinen ja helppo salaatti vaikkapa illanistujaisiin (itse en ahneuksissani jaa-a tätä muille), luovuutta saa ja pitääkin käyttää, joten muuntele raaka-aineita mielesi mukaan, myös kevyemmäksi voi tämän tehdä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Anzmo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Venäläinen meetvursti (Kotivara)165g715kcal35.7g6.4g61.1g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 495g478kcal14.9g97g1.6g4.9g
Omena, keskikokoinen 200g66g23kcal0.1g4.7g0.2g1.2g
Kermajuusto 17% (Pirkka), annos 40g132g363kcal38.3g0.1g22.5g0g
Suolakurkku (Rainbow)66g20kcal0.5g3.9g0.1g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 264g350kcal6.9g8.5g31.7g0g
Tonnikala öljyssä 61g116kcal16.6g0g5.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4129kcal226g241.2g245.4g12.2g
Valittu annoskoko1250g2064kcal113g120.6g122.7g6.1g
Annoskoko puolitettuna625g1032kcal56.5g60.3g61.4g3.1g
Arvot/100g100g165kcal9g9.6g9.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=460625