Feta-jauhelihapastavuoka

Ruskista jauheliha pannulla.

Lisää joukkoon hienonnettu sipuli ja valkosipuli, timjami ja paprikajauhe.

Anna sipulin kuullottua hetki.

Lisää sitten tomaattimurska ja hauduta hetki.

Murskaa joukkoon fetajuusto ja mausta kevyesti suolalla ja pippurilla.

Sekoita joukkoon keitetyt makaroni ja kaada makaroni-jauhelihaseos kevyesti voideltuun uunivuokaan.

Ripottele päälle juustoraaste ja paista 180 asteisessa uunissa noin 20-30 minuuttia niin, että juusto sulaa ja saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1450 grammaa

Joriia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 345g333kcal10.4g67.6g1.1g3.4g
Jauheliha, sika-nauta 345g764kcal60.3g0g58.6g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)345g86kcal3.4g19g0g4.8g
Sipuli (kuorittu)43g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Salaattijuusto yrttiöljyssä 25% (Xtra), annos 100g86g259kcal13.8g1.7g21.6g0g
Edam-juusto (Baltic prinsess), annos 20g86g283kcal24.1g0g20.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3472kcal225.2g180.8g204.2g17.8g
Valittu annoskoko1250g1736kcal112.6g90.4g102.1g8.9g
Annoskoko puolitettuna625g868kcal56.3g45.2g51.1g4.5g
Arvot/100g100g139kcal9g7.2g8.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=460777