Raparperipiirakka ala Tuula

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.

Painele sulanut taikina pyöreään vuokaan.

Kuori raparperit ja pilko ne pieniksi viipaleiksi.

Sekoita muut aineet keskenään.

Levitä raparperit vuokaan ja kaada ranskankerma-muna-sokeri seos raparperien päälle.

Paista uunin keskitasolla 25-30 minuuttia, kunnes pinta on kauniin värinen.

Tarjoile sellaisenaan tai vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g460g1749kcal32.7g231.5g74.6g8.3g
Raparperi 303g102kcal2.1g16.7g0.3g4.2g
Eila kevyt creme fraiche (Valio), annos 200g242g460kcal6.3g12.6g43.6g0g
Kananmuna kuoreton 133g190kcal16.7g0.4g13.7g0g
Sokeri 103g418kcal0g102.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.8g19kcal0g4.8g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g3.6g13kcal0.1g2.9g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5904kcal115.8g743.6g264.6g25g
Valittu annoskoko1250g2952kcal57.9g371.8g132.3g12.5g
Annoskoko puolitettuna625g1476kcal29g185.9g66.2g6.3g
Arvot/100g100g236kcal4.6g29.7g10.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461355