Nakkiwokkari

Paloittele parsa ja varsi.

Keitä muutama minuutti ja valuta vesi pois.

Paloittele nakit.

Halkaise paprika ja poista siemenet ja kanta.

Paloittele paprika.

Kiehauta runsaasti vettä ja murenna nuudelit.

Anna hautua 5 min. Kuumenna pannulla öljy ja ruskista nakit.

Lisää paprikat ja parsat.

Valuta nuudelit ja lisää pannulle.

Sekoita joukkoon chili.

Tarjoa lisänä makeaa chilikastiketta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1385 grammaa

Sontza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, keitetty, suolaton 271g95kcal12.5g5.3g0.8g6.8g
Nakki, Atria Kevyt Snack 11%542g921kcal53.1g40.1g59.6g0g
Paprika, punainen117g30kcal1.1g5.4g0.5g2.3g
Nuudeli, keitetty, suolaton 289g382kcal11.2g73.2g3.6g3.6g
Rypsiöljy 13g112kcal0g0g12.6g0g
Chili paprika punainen19g7.6kcal0.4g1.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3094kcal156.6g251.4g154.2g25.4g
Valittu annoskoko1250g1547kcal78.3g125.7g77.1g12.7g
Annoskoko puolitettuna625g774kcal39.2g62.9g38.6g6.4g
Arvot/100g100g124kcal6.3g10.1g6.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461407