Pyrytuulian Paastohernekeitto 2

1202 g vettä
200 g keittojuureksia (100 g 30 kcal)
200 g hernepakaste (100 g 70 kcal)
200 g hernemaissipaprika
120 g sipuli
56 g persiljaa

Keitetään ja soseutetaan.

Nautitaan hitaasti!

110 kcal yhdessä annoksessa joka painaa n. 436 g

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Pyrytuulia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi690g0kcal0g0g0g0g
Keittojuures sopprot (Apetit), annos 400g115g34kcal1.1g6.1g0.3g2.8g
Herne 115g79kcal5.8g10.7g0.5g3.6g
Hernemaissipaprika Paistettu (Apetit), annos 100g230g172kcal9.4g28.7g1.8g0g
Sipuli 69g21kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Persilja 32g8.8kcal0.4g0.4g0.1g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g631kcal35.2g98.4g5.6g20.4g
Valittu annoskoko1250g315kcal17.6g49.2g2.8g10.2g
Annoskoko puolitettuna625g158kcal8.8g24.6g1.4g5.1g
Arvot/100g100g25kcal1.4g3.9g0.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461436