Paistetut banaanit ala Tuula

Kuori banaanit ja viipaloi ne paksuiksi viipaleiksi.

Kuumenna rasva ja kaneli pannulla.

Paista banaanit palat kauniin ruskeaksi n. 2-3 minuutti.

Mausta banannit kademummalla ja sokerilla.

Tarjoa esim.

vaniljajäätelön ja vaahterasiirapin kanssa.

Maisuvat myös lettujen kanssa

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, kuorittu 1131g984kcal12g207g4.5g20.4g
Voi 42g306kcal0.5g0.2g34.3g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g30g110kcal1.1g24g1.1g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g23g70kcal2.5g13.6g1.6g6.3g
Sokeri 24g98kcal0g24.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3137kcal32.2g537.8g83g53.4g
Valittu annoskoko1250g1568kcal16.1g268.9g41.5g26.7g
Annoskoko puolitettuna625g784kcal8.1g134.5g20.8g13.4g
Arvot/100g100g126kcal1.3g21.5g3.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461905