Pasta e fagioli

Mausta suolalla, persiljalla, tuoreella basilikalla ja mustapippurilla

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 24g215kcal0g0g24.3g0g
Sipuli (kuorittu)74g20kcal1g3.5g0.1g1.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g104g29kcal0.6g6.2g0.2g2.6g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka35g3.8kcal0.4g0.4g0.1g0.3g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Pirkka), annos 230g399g387kcal27.9g51.9g2g23.1g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)434g130kcal4.3g26g0.9g4.3g
Makaroni, pasta 130g426kcal13.3g86.4g1.4g4.4g
Pinaatti 43g5.8kcal0.7g0.2g0.1g0.6g
Valkosipuli 6.9g7.5kcal0.5g1.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2448kcal97.4g351.4g58.2g73.4g
Valittu annoskoko1250g1224kcal48.7g175.7g29.1g36.7g
Annoskoko puolitettuna625g612kcal24.4g87.9g14.6g18.4g
Arvot/100g100g98kcal3.9g14.1g2.3g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=462284