Pyrytuulian Lehtikaalimuhennos

251 g lehtikaali
1- 2 kpl (5 g) valkosipuli
57 g sipuli varsineen
4 dl (367 g) vettä
1 tl oliiviöljy
suola, mustapippuri

Lisää 1 tl oliiviöljyä kuumaan pannuun.

Lisää sipulit ja heti kohta lehtikaali.

Kutista ne ja lisää vesi ja mausteet.

Hauduta kypsäksi.

Yhdessä annoksessa on 172 kcal

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 688 grammaa

Pyrytuulia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtikaali 456g182kcal15.7g18.5g2.7g9.1g
Sipuli 104g31kcal1.3g5g0.2g1.8g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Vesi667g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3.6g10kcal0.4g1.4g0.1g1g
Oliiviöljy 9g80kcal0g0g9.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g627kcal36.2g52.8g24.4g24.2g
Valittu annoskoko1250g313kcal18.1g26.4g12.2g12.1g
Annoskoko puolitettuna625g157kcal9.1g13.2g6.1g6.1g
Arvot/100g100g25kcal1.4g2.1g1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=462811