Joben broilergratiini

Paahda broilerinsuikaleet.

Mausta broilermausteella, paprikajauheella ja suolalla.

Lohko sipulit isoiksi lohkoiksi.

Sekoita kaalit, sipulit ja suikaleet keskenään ja laita vuokaan.

Ripottele oliiviöljyä ja suolaa päälle, sitruunapippuri sopii myös.

Sekoita liisteri, eli creme bonjour ja juustoraaste sekä ruokakerma, hintsu suolaa ja kaada kaiken päälle.

Uuniin ja noin 200 astetta 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell225g248kcal51.8g0g4.7g0g
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g254g43kcal4.8g5.3g0.5g0g
Parsakaali pakaste Rainbow254g51kcal7.6g5.1g0g6.3g
Sipuli (kuorittu)169g46kcal2.2g8.1g0.3g2.9g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%141g183kcal4.2g2.8g18.3g0.1g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)113g186kcal3.4g4.5g16.9g0g
Oliiviöljy 10g90kcal0g0g10.1g0g
Emmental-mozzarella juustoraaste (Pirkka), annos 150g85g296kcal23.7g1.7g22g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2284kcal195.4g55g145.6g18.6g
Valittu annoskoko1250g1142kcal97.7g27.5g72.8g9.3g
Annoskoko puolitettuna625g571kcal48.9g13.8g36.4g4.7g
Arvot/100g100g91kcal7.8g2.2g5.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=463515