Jauheliha-kesäkurpitsapaistos

Paista jauheliha öljyssä, laita mausteet ja creme fraiche sekaan, viipaloi kurpitsa ja tomaatti.

Voitele vuoka ja laita osa tomaateista ja kesäkurpitsat vuokaan.

Sekoita jauheliha ja kasvikset vuokaan, laita loput tomaatit ja juustoraaste vuoan päälle.

Paista 175 asteessa 45 min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Marjo47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g276g470kcal55.3g0g27.6g0g
Kesäkurpitsa484g82kcal1.9g12.1g2.9g3.4g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 138g383kcal2.8g4.1g38.7g0g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g69g207kcal18g1.4g14.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl2.1g18kcal0g0g2.1g0g
Jauhelihamauste, annos 15g14g0.4kcal0g0.1g0.1g0g
Suola, annos 3g4.1g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g263g53kcal1.6g10g0.8g3.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2429kcal159.2g55.4g173.4g14.2g
Valittu annoskoko1250g1215kcal79.6g27.7g86.7g7.1g
Annoskoko puolitettuna625g607kcal39.8g13.9g43.4g3.6g
Arvot/100g100g97kcal6.4g2.2g6.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=464186