Kanarisotto

Ruskista kanat, mausta ja laita sivuun.

Kuullota riisi voi-öljyseoksessa, lisää pilkottu sipuli sekä vähitellen kanaliemi.

Lisää valkoviini.

Keitä riisi kypsäksi, lisää kanat ja raastettu parmesan.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 391g1415kcal31.8g308.6g2.2g6.6g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 391g654kcal108.4g0g24.2g0g
Sipuli (kuorittu)134g36kcal1.7g6.4g0.3g2.3g
Voi, normaalisuolainen (Valio)11g80kcal0.1g0.1g8.9g0g
Oliiviöljy 11g99kcal0g0g11.2g0g
Valkoviini kuiva 112g77kcal0.3g0.7g0g0g
Parmesan parmigiliano reggiano (Castelli), annos 25g45g175kcal14.7g0g12.7g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)17g44kcal2.2g2g3g0.1g
Pakastemaissi (Apetit), annos 100g140g173kcal4.2g35.7g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5504kcal326.8g707g125.6g18g
Valittu annoskoko1250g2752kcal163.4g353.5g62.8g9g
Annoskoko puolitettuna625g1376kcal81.7g176.8g31.4g4.5g
Arvot/100g100g220kcal13.1g28.3g5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=464680