Pastasalaatti Tonnikalaa ja paprikaa

Keitä pastaa. 500 g tuli mulla toi 1200 g valmista Fusillaa.

Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta vedet pois.

Sotke pastan sekaan muut ainekset ja mausta oman maun mukaan.

Pippurilla, suolalla ja muilla herkuilla.

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty781g1094kcal40.3g218.4g5.3g26.6g
Sinappikurkkusalaatti, Pirkka, 380g130g117kcal1g24.7g1.4g0g
Paprikasalaatti, Pirkka130g38kcal1.3g8.5g0g0g
Tonnikala öljyssä 91g173kcal24.7g0g8.2g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g117g94kcal3g4.7g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3031kcal140.6g512.6g43.8g53.2g
Valittu annoskoko1250g1516kcal70.3g256.3g21.9g26.6g
Annoskoko puolitettuna625g758kcal35.2g128.2g11g13.3g
Arvot/100g100g121kcal5.6g20.5g1.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=465340