Parsakaalikukkakaalikeitto

Keitä kattilassa about 5-6 dl vettä ja lihaliemikuutio.

Kun kiehumista ilmenee, lisää pakastevihannekset seuraksi.

Mukaan mahtuu vielä sitruunamehua pari lorausta, laakerinlehti, paljon mustapippuria ja hippuset kurkumaa ja korianteria.

Kun vihannekset on kypsiä ( ei tapettuja )
niin nosta kattila liedeltä, soseuta litku ja lisää joukkoon 200g keso raejuustoa ja 100 ruokakermaa.

Jos on liian löysää tavaraa niin voi suurusta vaikka vehnäjauholla/munalla.

Hyvää tulee.

Reseptissä ei huomioitu vettä erikseen eli on pikkasen vielä vähemmän kaloreita/100g

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 760 grammaa

Yildiz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl16g41kcal2g0.2g3.6g0g
Kukkakaali, pakaste, Apetit411g70kcal6.6g9g0.8g7.8g
Parsakaali, pakaste, Apetit329g69kcal10.9g6.3g0g8.2g
Ruokakerma 5%, Valio165g107kcal2.5g6.9g8.2g0g
Raejuusto, Keso, maustamaton 1,5% (Arla)329g230kcal36.2g8.2g4.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1035kcal116.4g61.2g35g32g
Valittu annoskoko1250g517kcal58.2g30.6g17.5g16g
Annoskoko puolitettuna625g259kcal29.1g15.3g8.8g8g
Arvot/100g100g41kcal4.7g2.4g1.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=46604