Jauhelihapihvit hernerouheella

Kiehauta 3 dl vettä ja lisää joukkoon hernerouheet turpoamaan (katso ohje pakkauksen kyljestä).

Sekoita jauhelihat keskenään.

Sekoita eri astiassa muut aineet, mausta esim.

juustokuminalla, välimerenmausteseoksella, suolalla ym. Paista pannulla koe-erä tarkistaaksesi suolan.

Pyöritä lihapullat (taikina melko löysää, mutta pysyvät hyvin koossa) uunipellille.

Anna kypsyä n. 40 min. +200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nautajauheliha 17% (Hk), annos 100g441g969kcal83.7g0g74.9g0g
Sika-nautajauheliha220g487kcal38.5g0g37.4g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 220g141kcal7g10.6g7.7g0g
Kananmuna kuoreton 121g173kcal15.1g0.4g12.4g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g110g33kcal1.1g4.4g0.3g0g
Nokkonen (100g)55g20kcal3.2g0.7g0.4g2.3g
Korppujauho 28g101kcal2.9g20.6g0.3g1.5g
Hernerouhe, kuivapaino (Milletti), annos 100g55g166kcal9.9g26.7g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4180kcal322.8g126.8g268g7.6g
Valittu annoskoko1250g2090kcal161.4g63.4g134g3.8g
Annoskoko puolitettuna625g1045kcal80.7g31.7g67g1.9g
Arvot/100g100g167kcal12.9g5.1g10.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=467813