Pasta Verde

Mausteet: valkosipuli, limesitruuna, suola, mustapippuri, rypsiöljy, basilika (tuore)

1. Keitä pasta ohjeen mukaan.

2. Paloittele parsa ja keitä kypsäksi vähässä vedessä.

3. Kuullota sipulit öljyssä, lisää pannuun katkaravut ja basilika, kuumenna ja mausta.

4. Sekoita pasta, parsa ja katkarapuseos ja purista (lime) sitruunamehua päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tagliatelle pasta (Pirkka), annos 500g411g1521kcal57.6g296.1g12.3g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 411g143kcal18.8g7.9g1.2g10.2g
Katkarapu pienet (pirkka)296g195kcal44.4g0g2.1g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g49g444kcal0g0g49.3g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g82g22kcal1.1g3.9g0.2g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4652kcal243.8g615.8g130.2g23.2g
Valittu annoskoko1250g2326kcal121.9g307.9g65.1g11.6g
Annoskoko puolitettuna625g1163kcal61g154g32.6g5.8g
Arvot/100g100g186kcal9.8g24.6g5.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=468886