Pullataikina / Pullat

1. Murenna hiiva kädenlämpöiseen maitoon.

2. Lisää muna, suola, sokeri ja kardemumma.

3. Laita osa jauhoista.

Sekoita taikina tasaiseksi.

4. Lisää loput jauhot sekä sulatettu voi taikinaan.

5. Anna taikinan kohota liinan alla.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Testi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 611g2097kcal62.3g427.8g7.3g21.4g
Voi 111g802kcal1.3g0.4g89.9g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g11g34kcal1.2g6.6g0.8g3.1g
Sokeri 94g382kcal0g93.9g0g0g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 61g87kcal7.6g0.2g6.2g0g
Hiiva 28g21kcal3.6g0.3g0.1g1.9g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 332g210kcal10g15.9g11.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g7266kcal172g1090.2g231.8g52.8g
Valittu annoskoko1250g3633kcal86g545.1g115.9g26.4g
Annoskoko puolitettuna625g1817kcal43g272.6g58g13.2g
Arvot/100g100g291kcal6.9g43.6g9.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=52403