Karppaajan kaalilaatikko

Silppua kaali ja keitä noin tunnin ajan.

Jos haluat sipulista ja valkosipulista pehmeämpiä ja miedompia, silppua nekin kaalin kaveriksi.

Paista jauheliha ja mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kaada kaalin keitinvesi pois ja sekoita kaikki ainekset keskenään.

Kaada vuokaan ja paista noin tunnin ajan 200 oC

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pirate03
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali590g124kcal7.1g20g1.2g12.4g
Valkosipuli, tuore, silputtu47g49kcal3.7g7.7g0.3g1g
Sipuli 94g29kcal1.2g4.5g0.2g1.6g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa165g495kcal38g0g38g0g
Smetana71g276kcal1.5g1.6g29.7g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g47g35kcal2.1g6.1g0.1g0g
Jauheliha, sika-nauta 236g522kcal41.3g0g40.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3061kcal189.8g79.8g219.2g30g
Valittu annoskoko1250g1530kcal94.9g39.9g109.6g15g
Annoskoko puolitettuna625g765kcal47.5g20g54.8g7.5g
Arvot/100g100g122kcal7.6g3.2g8.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=52799