Vihreää ja keltaista

Valuta parsa ja pavut, leikkaa paloiksi.

Sekoita jääsalaatin joukkoon persikkakuutiot, parsanpalat ja pavut.

Sekoita kastike, voit maustaa sen esim.

rakuunalla tai muulla yrtillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Blaclace
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikkakuutioita rypälemehussa, Eldorado370g170kcal2.2g40.6g0g0g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 346g117kcal7.1g14.9g0.7g8.8g
Parsa 291g45kcal3.7g3.5g0.6g4.4g
Ruokaöljy keskiarvo 31g278kcal0g0g31.4g0g
Hunaja 24g78kcal0.1g19.1g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 47g10kcal0.1g0.8g0g0g
Jäävuorisalaatti, rapea142g14kcal1.6g1.1g0.3g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1425kcal29.6g160g66g29.8g
Valittu annoskoko1250g712kcal14.8g80g33g14.9g
Annoskoko puolitettuna625g356kcal7.4g40g16.5g7.5g
Arvot/100g100g57kcal1.2g6.4g2.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=53739